נדל"ן מניב

תחום הנדל"ן המניב מהווה תחום משמעותי במגוון הפעילויות של מעוף יועצי נדל"ן.

באופן מסורתי שוק הנדל"ן המניב נהנה מביקושים גבוהים בכל הזמנים.

בין באיתות משבר והן בתקופות בהן המשק משגשג.

 

מספר המשקיעים בנדל"ן מניב עולה באופן קבוע על מספר הנכסים המניבים המוצעים למכירה.

באיתות משבר אנו רואים את המשקיעים הגדולים, חברות הביטוח והמגזר המוסדי בכללותו פועל ע"מ לאתר נדל"ן מניב מתוך כוונה לפנות ליזמי נדל"ן מניב שחייבים למכור את הנכסים ע"מ לפרוע חובות, להחזיר אג"חים, לשפר את מצבת המזומנים של החברה וכו'.

בימים אלו המחירים יורדים דהיינו התשואות של הנדל"ן המניב עולות.

 

בימים של שגשוג כלכלי הרוכשים באגרסיביות ע"מ לאתר נדל"ן מניב איכותי אך הם נפגשים עם בעלים של נדל"ן מניב שאינם להוטים למכור וע"מ לשכנע את בעלי הנכסים למכור הרוכשים מפתים את המוכרים במחירים גבוהים דהיינו תשואות נמוכות.

 

בימים אלו המאופיינים על ידי מירב המומחים בימים של יציאה איטית מהמיתון שפקד את הכלכלה העולמית, שוק הנדל"ן המניב מאופיין באיזון מסוים דהיינו מפגש של מוכרים ורוכשים של נדל"ן מניב בתשואות סבירות כלומר אם השוק משגשג התשואה המקובלת בשוק הנדל"ן המניב הינה כ- 7.5%-8% ובאיתות משבר התשואה הממוצעת נעה בטווח שבין 8.5%-9%.

 

 

או התקשרו 03-6912691 | כתובת: יגאל אלון 159 תל-אביב  |  דוא"ל: maof@maof-rec.com | פקס: 03-6915755

נחתמה עסקה - 1

 720 מ"ר משרדים הושכרו ליזמי הנדל"ן משה ויגאל גינדי במגדל המוזיאון היוקרתי בת"א. החוזה הינו ארוך טווח, דמי השכירות יעמדו על 120 ש"ח למ"ר. העסקה בוצעה ע"י יוסי פריד.

נחתמה עסקה -3

ברח' החשמונאים הושכרו 240 מ"ר לחברה מתחום השירותים ב-60 ש"ח למ"ר. העסקה בוצעה באמצעות אליאב עייני.

נחתמה עסקה - 4

4000 מ"ר משרדים נרכשו ע"י קבוצת "אלעד מערכות" בפרויקט CU (קבוצת רכישה) במתחם פיאט ברמת-החייל. היקף העסקה כ-44 מיליון ש"ח. העסקה בוצעה באמצעות אסף עטיה.

נחתמה עסקה- 5

נציגות "סמסונג" בישראל  שכרה כ 2,500 מ"ר משרדים במתחם הבורסה ברמת גן. היקף העסקה 205,000 ש"ח. העסקה בוצעה באמצעות אסף עטיה.

נחתמה עסקה -6

נחתמה עסקה : חברת "בטרפלייס" שכרה 2000 מ"ר משרדים בא.ת. ראש העין. היקף העסקה 120,000 ₪ , העסקה בוצעה באמצעות נועם פסוק .

  • נחתמה עסקה - 1

    TUESDAY, 09 NOVEMBER 2010 11:01
  • נחתמה עסקה -3

    TUESDAY, 09 NOVEMBER 2010 11:14
  • נחתמה עסקה - 4

    SUNDAY, 21 NOVEMBER 2010 09:39
  • נחתמה עסקה- 5

    THURSDAY, 10 MARCH 2011 10:14
  • נחתמה עסקה -6

    THURSDAY, 10 MARCH 2011 10:19